Sălbăticie
Agitata Faună și Floră va locui acum în McDonald's, pentru a oferi copilului tău cea mai veselă petrecere de zi de naștere! Fiecare invitat va trece "vama" cu pașaportul distractiv, iar în Sălbăticie va descoperi cele mai neobișnuite specii de plante, animale și va dansa 'în jurul rugului', precum numai în junglă este posibil!
Pentru a face față provocărilor, fiecare oaspete se va deghiza cu ajutorul pălăriilor magice, abțibildurile nominale, o mulțime de cadouri și picturi pe față cu personajele preferate ale Junglei.
Laboratorul de Invenții Spațiale
Captivanta lume a Științei va cuprinde acum petrecerea de zi de naștere a copilului tău! Pentru a asigura secretul distracției, fiecare invitat va trece "vama" cu pașaportul distractiv, iar în Lumea Spațială va putea fi oricine poftește – Astronaut, Extraterestru, Planete, Comete sau Rachete. Vor avea de inspectat roci lunare, extratereștri – statui și de inventat telefoane fără fir.
Desigur, atmosfera va fi întregită de Pălăriile de petrecere, abțibildurile nominale, o mulțime de cadouri și picturi pe față cu elementele preferate ale Laboratorului Spațial!
Regatul Zânelor
Îndepărtatul regat al Zânelor fermecate, vine acum în McDonald's, special pentru copilul tău! Petrecerea va trasforma toți invitații în Zâne și Elfi, atribuind fiecăruia puteri magice care să-i ajute să învingă toate provocările jocurilor speciale!

Pentru a asigura atmosfera fermecată, fiecare invitat va trece "vama" cu pașaportul distractiv, iar în regat va primi Pălăriile pentru Zâne și Elfi, abțibildurile nominale, o mulțime de cadouri și picturi pe față cu personajele preferate ale Regatului!
Portul Aventurilor
Fascinanta lume a piraților va transforma petrecerea copilului tău într-o aventură de neuitat!  Fiecare invitat va trece "îmbarcarea" cu pașaportul distractiv, iar pe corabie se va aventura în cele mai distractive și vesele misiuni de pirați, cu provocări neașteptate.

Toți oaspeții se vor echipa cu ajutorul pălăriilor haioase, abțibildurile nominale, o mulțime de cadouri și picturi pe față cu personajele preferate din Portul Aventurilor.

Pașaport către Lumea Distracției !

Petrecerile de zi de naștere de la McDonald's sunt cu adevărat magice!  Acum, copilul tău va avea parte de o sărbătoare de neuitat, alegând una dintre temele:
 • Sălbăticie
 • Laboratorul de Invenții Spațiale
 • Regatul Zânelor
 • Portul Aventurilor

Cea mai mare noutate a petrecerilor este Pașaport magic pentru fiecare invitat! Numai după ce au primit pașaportul și ștampila de acces, invitații sunt primiți la petrecere. În pașaportul ștampilat, oaspeții își pot scrie aventurile, pentru a și le aminti întotdeauna!

Pe lângă acesta, petrecerile aduc și alte noutăți:
 • Invitații viu colorate, specifice temei alese;
 • Abţibilduri cu numele fiecărui participant;
 • Jocuri interactive specifice temei alese desfășurate într-un spațiu de joacă special amenajat;
 • Farfurioare și șervețele specifice temei alese;
 • Pălării de petrecere, vesel colorate, ce pot fi purtate la petrecere și apoi luate acasă;
 • Karaoke;
 • Picturi pe faţă cu personajele preferate;
 • Punguțe de cadouri din partea lui Happy și diplome de merit pentru cei care câștigă întrecerile și jocurile;
 • Un cadou special pentru sărbătorit din partea lui Ronald McDonald.
MENIUL

Fiecare copil va primi câte un Happy Meal – meniul nostru special pentru copii, în care se include Sandwich, Băuturică, Cartofi fri porție mică/Sălățică de legume și o Jucărie. Ca delicatesă, alegi torta noastră specială de ciocolată sau de căpşuni și pentru mai multă feerie, alegi șampania pentru copii cu gust de zmeură sau de caise.
 
PREȚUL

Petrecerea aniversară "Pașaport către Lumea Distracției" costă (40 lei)** de copil.


Rezervări zile de naștere restaurante:
McDonald's Centru     - 079 40 11 89

McDonald's Rîșcani    - 079 40 11 25
McDonald's Botanica  - 079 40 11 26
McDonald's Mall          - 079 40 11 95
McDonald's Zity               - 079 40 11 31
 
Rezervă online


*În funcţie de disponibilitate, preţurile pot varia.
**Adresează-te personalului din cel mai apropiat restaurant McDonald’s pentru mai multe detalii.
Urmăreşte-ne pe  
Copyright © 2015 « FOOD PLANET RESTAURANTS » S.R.L.
McDonald’s Moldova