McDonald’s este :
 
Cel mai de succes brand al tuturor timpurilor – distincţie primită la Cannes, iunie 2011
Al patrulea cel mai mare brand din lume în valoare, conform Millward Brown, 2012
Cea mai bine condusă afacere din lume, conform revistei Fortune, 2011
 

Valorile companiei McDonald’s
 
Aşezăm experienţa consumatorilor noştri la baza a tot ceea ce facem.

Suntem parte a vieţii consumatorilor noştri, în fiecare dintre aspectele care contează pentru ei: mâncare bună, preparată proaspăt şi servită rapid, într-un restaurant în care le face plăcere să revină.
 

Suntem dedicaţi oamenilor noştri. 

McDonald’s este angajatorul care stimulează studiul, performanţa, munca în echipă, dezvoltarea profesională şi personală. În egală măsură recunoaştem contribuţiile individuale excepţionale şi avem încredere în cei care demonstrează astfel de aptitudini.
 

Credem în Sistemul McDonald’s.

Modelul de afaceri McDonald’s are la bază trei piloni: proprietarii sau  companiile în sistem de franciză, furnizorii şi angajaţii companiei. Echilibrarea intereselor celor trei este cheia succesului companiei.
 

Ne conducem afacerea cu etică.

Ne conducem compania la standarde ridicate de corectitudine, onestitate şi integritate. Suntem responsabili atât individual cât şi colectiv.
 
 

Oferim înapoi comunităţii.

Restaurantele McDonald’s sunt o parte importantă a comunităţii. Este datoria noastră să ne implicăm şi să organizăm activităţi pentru comunitate precum strângeri de fonduri pentru cauze nobile, McHappy Day sau să organizăm Ziua Copilului pe 1 iunie la McDonald’s.
 

Ne dezvoltăm afacerea în mod profitabil. 

McDonald’s este o companie tranzacţionată la bursele internaţionale. Ca atare, preocuparea noastră continuă este aceea de a oferi  creştere susţinută acţionarilor noştri. Acest lucru necesită o atenţie continuă pentru clienţii noştri şi pentru buna funcţionare a sistemului McDonald’s.
 

Ne străduim continuu să fim mai buni.

Suntem o organizaţie aflată într-o continuă învăţare, preocupată să înţeleagă, să anticipeze şi să răspundă la schimbările din viaţa clienţilor, a angajaţilor şi a sistemului McDonald’s, prin evoluţie constantă şi prin inovaţie.
 
Urmăreşte-ne pe  
Copyright © 2015 « FOOD PLANET RESTAURANTS » S.R.L.
McDonald’s Moldova