Poziţia de lucrător este prima în ierarhia specifică a unui restaurant McDonald's. Odată cu încheierea contractului de muncă şi efectuarea primului pas în restaurant fiecare angajat devine un lucrător.

Un lucrător va învăţa treptat care sunt zonele unui restaurant McDonald's şi ce înseamnă ca un client să plece mulţumit din faţa casei de marcat, aşa încât să revină în restaurantul tău. McDonald's are o adevarată cultură organizaţională, direcţionată la nivelul clientului şi servirii acestuia. Pentru aceasta, în poziţia de lucrător ai nevoie de ambiţie, dorinţa de a cunoaşte şi de a aplica tot ceea ce înveţi oră de oră, zi de zi.

Chiar dacă informaţia poate părea voluminoasă, totul se simplifică în momentul în care se aplică şi se repetă.

Fiecare zi de pregătire petrecută în restaurant se desfăşoară pe baza unui program bine structurat care îţi va permite să acumulezi toate informaţiile de care ai nevoie. În felul acesta vei şti cum să lucrezi, atât în bucătarie unde se pregătesc produsele, casa de marcat unde este servit clientul, sala de mese unde poţi oferi informaţii utile clienţilor sau poţi răspunde solicitărilor acestora, cât şi în alte zone ale restaurantului unde trebuie asigurată curaţenia permanentă sau se stochează materia primă.La McDonald’s poţi fi promovat manager!

 
La McDonald’s poţi fi promovat manager indiferent de vârstă.

Iar un manager coordonează între 15 și 25 de oameni. Talentul nu are legătură cu vârsta, iar specializarea îi poate permite oricui să avanseze în funcţie de aptitudinile sale. Astfel, 80% din managerii noştri sunt promovaţi din interior.

Odată ce ai ajuns manager depinde numai de tine cât de departe vrei să mergi!

Nu ne aşteptăm ca tu să fii gata pregătit pentru această funcţie, dar este important să ai o atitudine deschisă, pozitivă şi să ai capacitatea de "a creşte."

Vei începe un program de instruire numit - "Programul de Instruire pentru Manageri".
Urmăreşte-ne pe  
Copyright © 2015 « FOOD PLANET RESTAURANTS » S.R.L.
McDonald’s Moldova