Responsabilitatea de a servi zeci de mii de consumatori zilnic impune calitatea drept cel mai important obiectiv McDonald's. Controlul întregului proces asigură o calitate superioară tuturor produselor McDonald's. Tehnicile folosite de McDonald's pentru a asigura calitatea produselor sunt recunoscute de către instituţiile naţionale de profil şi, deseori, sunt mai exigente decât limitele stabilite de către autorităţi. Materiile prime folosite în restaurantele noastre respectă standardele de calitate şi siguranţă ale Uniunii Europene.

         Procesul de control al calităţii nu este încheiat nici atunci cand produsul este împachetat şi asteaptă sa fie consumat de către client. Persoane specializate monitorizează condiţiile de timp şi temperatură în care sunt pastrate produsele ce urmează a fi servite. Astfel, sistemul de control acoperă iîntregul proces aI producţiei, de la materia primă până la produsul finit de pe tava clientului.

 

         Angajaţii McDonald's Moldova continuă tradiţia calităţii începută acum jumatate de secol. Fiecare angajat este absolvent aI cursurilor de « Siguranţă Alimentară »  ceea ce îi permite să Iucreze cu produse alimentare. Standardele McDonald's de calitate şi siguranţă au impus crearea unui program performant de analiză şi control pentru fiecare produs. Acest program HACCP implementat încă din 1995, pune accent în primul rând pe prevenire şi apoi pe detectarea punctelor de risc, prin inspecţii, analize şi controale temeinice în tot lanţul tehnologic. Astfel, riscurile pot fi eliminate sau reduse la minim. Se monitorzează pe baza unor proceduri de urmărire şi identificare primirea şi depozitarea materiilor prime pe durata termenelor de valabilitate, în acest fel cunoscându-se în orice moment originea exactă a fiecarui component aI produselor McDonald's.  Prepararea corectă a produselor, dar şi respectarea practicilor de igienă sunt preocupări zilnice în toate restaurantele McDonald's.

Urmăreşte-ne pe  
Copyright © 2015 « FOOD PLANET RESTAURANTS » S.R.L.
McDonald’s Moldova